Наслов:

АВАНГАРДА-МАИНСТРИМ-КОМЕРЦИЈАЛА

кон 18-тото издание на скопскиот џез фестивал

Издадено на: 28.10.1999
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11233 | Страна: 17

Учесници:
Зина Перкинс, Елиот Шарп, Салиф Кеита, Херби Хенкок, Џизас Алемани
Забелешка:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
1999 Ангелина Димоска Елиот Шарп Зина Перкинс Салиф Кеита Херби Хенкок Џизас Алемани

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат