Наслов:

ХЕРБИЕВИОТ СВЕТ НА ГЕРШВИН

скопски џез фестивал

Објавено на: 27.10.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 106 | Страна: 17

Забелешка:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 1999 Херби Хенкок Тина Иванова Гершвин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат