Наслов:

АМБАСАДОРОТ НА АФРО-ЗВУКОТ

скопски џез фестивал

Објавено на: 26.10.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 105 | Страна: 16

Забелешка:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 1999 Салиф Кеита Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат