Наслов:

МУЗИЧКИ КОНТРОВЕРЗИИ

скопски џез фестивал

Издадено на: 25.10.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 104 | Страна: 17

Забелешка:
Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
1999 Зина Паркинс Скопски џез фестивал Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат