Наслов:

ПОЛНОКРВНА УМЕТНОСТ

интерфест 99

Издадено на: 18.10.1999
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18822 | Страна: 7

Забелешка:
По „Интерфест `99“

Клучни зборови:
1999 Васка Наумова-Томовска Интерфест осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат