Наслов:

ВИСОКО ВОКАЛНО МАЈСТОРСТВО

кон концертот на лудовик де сан, „интерфест 99“

Издадено на: 14.10.1999
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18819 | Страна: 12

Програма:
Соло песни од Бетовен, Шуман, Леве, Брамс, Лист, Волф и Шуберт.
Учесници:
Лудвик Де Сан - баритон, Белгија; Ноел Ли - пијано, САД
Забелешка:
Кон концертот на Лудовик Де Сан, баритон, Белгија, Ноел Ли, пијано, САД/Франција на „Интерфест `99“ - Битола

Клучни зборови:
1999 Бетовен Брамс Васка Наумова-Томовска Волф Интерфест Леве Лист Лудвик Де Сан Ноел Ли Шуберт Шуман

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат