Наслов:

МЛАДЕШКИ МУЗИЧКИ ШАРМ

кон концертот на младите македонски уметници „интерфест 99“

Издадено на: 11.10.1999
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18816 | Страна: 31

Програма:
Дела од Бетовен, Менделсон, Моцарт, Бах, Јовичиќ, Дјуенс и Шопен.
Учесници:
Елена Рибарска - флејта; Влатко Станковски - гитара; Ана Вељановска - пијано
Забелешка:
Кон концертот на младите музички уметници на „Интерфест“ - Битола `99

Клучни зборови:
1999 Ана Вељановска Бах Бетовен Васка Наумова-Томовска Влатко Станковски Дјуенс Елена Рибарска Интерфест Јовичиќ Менделсон Моцарт Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат