Наслов:

ДОСТОИНСТВЕН ПОЧЕТОК

интерфест 99

Издадено на: 05.10.1999
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18812 | Страна: 8

Учесници:
Јасминка Чакар, Славица Петровска, Горан Диновски, Сихана Бадивуку, Маја Кастратовиќ, Сузана Фрашели, Такина Адеми, Лејла Урманова, Сандра Белиќ, Марчела Крудели

Клучни зборови:
1999 Васка Наумова-Томовска Горан Диновски Интерфест Јасминка Чакар Лејла Урманова Маја Кастратовиќ Марчела Крудели Сандра Белиќ Сихана Бадивуку Славица Петровска Сузана Фрашели Такина Адеми

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат