Наслов:

ИЛУЗИЈА

Коментар

Објавено на: 01.10.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
Коментар

Клучни зборови:
Марко Коловски 1999 Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат