Наслов:

УСПЕШЕН ПОЧЕТОК – ОТВОРЕНИ ПЕРСПЕКТИВИ

по завршувањето на првиот летен кумановски џез фестивал

Издадено на: 30.09.1999
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18783 | Страна: 10

Забелешка:
по завршувањето на првиот летен Кумановски џез фестивал

Клучни зборови:
1999 Валентина Димитровска Кумановски џез фестивал осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат