Наслов:

МУЗИЧКАТА АЗБУКА НА ФИЛИП ГЛАС

за концертот на светски познатиот филип глас во скопје во универзалната сала

Издадено на: 14.09.1999
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11196 | Страна: 15

Учесници:
Филип Глас, Бодан Арсовски, група Езгија, Фодеј Муса Сусо Трио, Џон Гибсон

Клучни зборови:
1999 Ангелина Димоска Бодан Арсовски група Езгија Филип Глас Фодеј Муса Сусо Трио Џон Гибсон

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат