Наслов:

ФАСЦИНИРАШЕ САМАТА НЕГОВА ПОЈАВА

минијатурен, но ефектен настап на филип глас

Издадено на: 11.09.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 69 | Страна: 14

Учесници:
Филип Глас; Џон Гибсон - саксофон; Трио Фуда Муса Сусо, Африка
Забелешка:
Минијатурен, но ефектен настап на Глас во Скопје

Клучни зборови:
1999 Тина Иванова Трио Фуда Муса Сусо Филип Глас Џон Гибсон

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат