Наслов:

АМЕРИКАНСКИ РОКЕНРОЛ – ПОВТОРНО

албуми

Објавено на: 20.08.1999
Автор: Александар Лович
Периодика: Утрински весник
Број: 50 | Страна: 17

Забелешка:
Pavement, Terror Twighlight (Domino)

Клучни зборови:
Pavement албум 1999 Александар Лович

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат