Наслов:

ЗВУКОТ НА ОКЕАНОТ

концерт каков што мнт не видел до сега

Објавено на: 10.08.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 41 | Страна: 16

Учесници:
У-театар, Тајван
Забелешка:
У-театар од Тајван во Скопје

Клучни зборови:
1999 Тина Иванова У-театар

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат