Наслов:

ОДЛИЧНИ ИЗВЕДБИ

„Охридско лето `99“

Објавено на: 06.08.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
„Годишни времиња“ од Антонио Вивалди, Симфонијата бр. 2 од Артур Онегер
Учесници:
Камерен ансамбл на Македонската филхармонија, Пламен Ѓуров, Костадин Богдановски
Забелешка:
„Охридско лето `99“

Клучни зборови:
Марко Коловски Пламен Ѓуров 1999 Македонско радио Костадин Богдановски Годишни времиња“ од Антонио Вивалди Симфонијата бр. 2 од Артур Онегер. Охридско лето Камерен ансамбл на Македонска филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат