Наслов:

СТРАВ ОД КОРНОФОБИЈА

корн

Издадено на: 05.08.1999
Автор: Александар Лович
Периодика: Утрински весник
Број: 37 | Страна: 17


Клучни зборови:
1999 Александар Лович рок музика

Оригинален извадок: