Наслов:

ПРОНИКНУВАЊЕ ВО ЕМОТИВНАТА ДИМЕНЗИЈА НА НОТНИОТ ТЕКСТ

„Охридско лето `99“

Објавено на: 05.08.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
„Вештици“ од Николо Паганини, Сонати од Тартини и Бетовен и др.
Учесници:
Минчо Минчев - виолина,
Забелешка:
„Охридско лето `99“

Клучни зборови:
Македонско радио Николо Паганини Соната Бетовен Охридско лето Тартини Марко Коловски 1999 Минчо Минчев Вештици

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат