Наслов:

НЕПОГРЕШЛИВА ИНТЕРПРЕТАЦИЈА И ВУЛКАНСКА МОЌ

„Охридско лето `99“

Објавено на: 03.08.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Соната во b-moll и 24 прелудиуми од Шопен.
Учесници:
Симон Трпчески - пијано
Забелешка:
„Охридско лето `99“

Клучни зборови:
1999 Симон Трпчески Македонско радио Шопен Охридско лето 24 прелудиуми Соната во b-moll Марко Коловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат