Наслов:

БОГАТСТВО БЕЗ ГРАНИЧНИ МЕЃИ

охридско лето - музичка ретроспектива

Издадено на: 03.08.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 35 | Страна: 15

Забелешка:
Охридско лето

Клучни зборови:
1999 осврт Охридско лето Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат