Наслов:

СИГУРНО И ПРЕЦИЗНО

„Охридско лето `99“

Објавено на: 02.08.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
„Ленто“ од Благој Цанев, Кон концертот за пијано и оркестарот“ од Ристо Аврамовски, Серенадата за гудачи од Антонин Дврожак,
Учесници:
Младинскиот камерен оркестар , Борјан Цанев, Ана Гацева
Забелешка:
„Охридско лето `99“

Клучни зборови:
Антонин Дворжак Македонско радио Благој Цанев Кон концертот за пијано и оркестар Серенада за гудачи Охридско лето Ристо Аврамовски Младински камерен оркестар Марко Коловски 1999 Борјан Цанев Ленто Ана Гацева

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат