Наслов:

ОВАЦИИ ВО „СВЕТА СОФИЈА“

„Охридско лето `99“

Објавено на: 31.07.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Дела од Чајковски, Бортањски, Чесноков, Рахманинов
Учесници:
Хор на Руската државна филхармонија, Ала Куликова,
Забелешка:
„Охридско лето `99“

Клучни зборови:
Македонско радио Хор на Руската државна филхармонија Бортањски Чајковски Охридско лето Марко Коловски Рахманинов Чесноков 1999 Ала Куликова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат