Наслов:

„ТРУБАДУР“ НА УЛИЦА

отворена неформална сцена на операта

Објавено на: 09.07.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 15 | Страна: 16

Програма:
Опера „Трубадур“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Весна Гиновска-Илкова; диригент: Вања Николовски-Ѓумар
Забелешка:
Отворена неформална сцена на операта

Клучни зборови:
Џузепе Верди Трубадур 1999 Весна Гиновска-Илкова Вања Николовски Ѓумар Тина Иванова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат