Наслов:

ЛЕТ ВО МЕСТО

скопско лето: камерно дуо румен димитриев на виолина и евушка трпкова елезовиќ

Издадено на: 01.07.1999
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Број: 8 | Страна: 16

Програма:
Сонати од Тартини, Моцарт, Бетовен и Вебер.
Учесници:
Румен Димитриев - виолина; Евушка Трпкова-Елезовиќ - пијано
Забелешка:
Скопско лето: Камерно дуо Румен Димитриев виолина и Евушка Трпкова Елезовиќ пијано

Клучни зборови:
1999 Бетовен Вебер Евушка Трпкова-Елезовиќ Моцарт Румен Димитриев Скопско лето Тартини Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат