Наслов:

ОД ТЕХОПОЛИС 1992 ДО МЕЈСИДОНИА КЛАСА 999

прв цд на македонска електронска музика

Објавено на: 28.06.1999
Автор: Зоран Ричлиев
Периодика: Утрински весник
Број: 5 | Страна: 12

Забелешка:
Прв CD на македонска електронска музика

Клучни зборови:
Технополис 1992 Мејсидониа класа 999 1999 Зоран Ричлиев македонска електронска музика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат