Наслов:

ОСЦИЛАЦИИ ВО ИЗРАЗНИТЕ МОЖНОСТИ НА АКТЕРИТЕ

кон мајските оперски вечери 99

Објавено на: 02.06.1999
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18707 | Страна: 10

Забелешка:
Кон Мајските оперски вечери 99

Клучни зборови:
Мајски оперски вечери Костадин Костадиновски осврт 1999

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат