Наслов:

КРЕАТИВЕН ИЗРАЗ НА МУЗИЧКИОТ КЛАСИЦИЗАМ

кон концертот на македонската филхармонија, христофер маринов - виолина, диригент - леонид николаев

Издадено на: 01.06.1999
Автор: К. Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18706 | Страна: 8

Забелешка:
Кон концертот на Македонската филхармонија со гостите - бугарскиот виолинист Христофер Мариноов и диригентот Леонид Николаев, од Русија


Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат