Наслов:

МЛАДИ, ТАЛЕНТИРАНИ И ДОВОЛНО КВАЛИТЕТНИ

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА НА МОВ 99

Објавено на: 27.05.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Дела од Бетовен, Бранмс
Учесници:
Мајски оперски вечери, Македонска филхармонија, БорјанЦанев, Хајди Елзесер

Клучни зборови:
Македонска филхармонија Бетовен Мајски оперски вечери Марко Коловски Хајди Елзесер 1999 Македонско радио БорјанЦанев Бранмс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат