Наслов:

ОСВЕЖУВАЊЕ И БАЛЕТСКИ НАСТАН ЗА ВОСХИТ

МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 1999

Објавено на: 21.05.1999
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Македонско радио

Учесници:
Тања Вуисиќ-Тодоровска, Олег Мануковски, Катерина Кипровска, Сузана Момировска, Никола Саздов, Миленковска, Панчевска, Александра Мијалкова, Горан Божинов, Николова, Павлов
Забелешка:
МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ 1999

Клучни зборови:
Панчевска Тања Вуисиќ-Тодоровска Николова Горан Божинов Танц на смртта Катерина Кипровска 1999 Александра Мијалкова Никола Саздов Олег Мануковски Густав Малер Павлов Мајски оперски вечери Македонско радио Костадин Костадиновски Миленковска Сузана Момировска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат