Наслов:

ДОМИНАНТНИ МОДЕРНИТЕ ТОЧКИ

за традиционалниот годишен концерт на балетскиот оддел при мбуц „илија николовски луј“ во скопје

Издадено на: 21.05.1999
Автор: Ѓурѓица Јовановска
Периодика: Вечер
Број: 11099 | Страна: 13

Учесници:
Балетски оддел при МБУЦ, Дафина Даниловска, Маја Митревска, Д. Кочовски, Д. Пандиловски, Ивана Коцевска, Марија Кичевска, Дорјан Грори, М. Максимов, Е. Кушевска, Катерина Шехтанска, Н. Саздов, Маријана Савовска, Сашо Трајковски, Г. Дејан, Б. Басмаџиева, Е. Скаловска, А. Јаневска
Забелешка:
за концерт на балетски оддел МБУЦ

Клучни зборови:
1999 А. Јаневска Б. Басмаџиева Балетски оддел при МБУЦ Г. Дејан Д. Кочовски Д. Пандиловски Дафина Даниловска Дорјан Грори Ѓурѓица Јовановска Е. Кушевска Е. Скаловска Ивана Коцевска Катерина Шехтанска М. Максимов маја Митревска Марија Кичевска Маријана Савовска Н. Саздов Сашо Трајковски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат