Наслов:

НАСПРОТИ ИЛИ НАПРОТИВ СТВАРНОСТА

МОБ, МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Објавено на: 12.05.1999
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
МОБ, МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Клучни зборови:
Марко Коловски 1999 Македонско радио Македонскa филхармонија Боеми Песни на љубовта и смртта Џакомо Пучини Трубадур „Травијата“ Македонска опера Густав Малер Мајски оперски вечери

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат