Наслов:

ИЗЕДНАЧЕНИ УМЕТНИЧКИ РЕЗУЛТАТИ

кон извдбата на „лебедово езеро“ со александра мијалкова и „дон кихот“ со гостинката од белград душка драгичевиќ

Издадено на: 29.03.1999
Автор: Ѓурѓица Јовановска
Периодика: Вечер
Број: 11056 | Страна: 11

Програма:
Лебедово Езеро од Петар Илич Чајковски, Дон Кихот
Учесници:
Балетот при МНТ, Александра Мијалкова, Олег Корзеников, Душанка Драгичевиќ, Горан Божинов,
Забелешка:
Лебедово езеро

Клучни зборови:
1999 Александра Мијалкова Балетот при МНТ Горан Божинов Душанка Драгичевиќ Ѓурѓица Јовановска Олег Корзеников Петар Илич Чајковски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат