Наслов:

КОНЕЧНО-ДОБАР КОНЦЕРТ

за концертот на камерното дуо љубиша кировски и маја шутевска-кировска одржан во салонот 19.19

Издадено на: 26.03.1999
Автор: Ангелина Димоска
Периодика: Вечер
Број: 11054 | Страна: 13

Програма:
Соната за пијано и виолина бро 11 од Волфганг Амадеус Моцарт, Соната за виолина и пијано од Леош Јаначек, Соната за виолина и пијано од Франсис Пуланк, Постхумна соната од Морис Равел
Учесници:
Камерно дуо Љубиша Кировски – Маја Шутевска
Забелешка:
Љ. Кировски, М.Ш.Кировска

Клучни зборови:
1999 Ангелина Димоска Волфганг Амадеус Моцарт Леош Јаначек. Љубиша Кировски Маја Шутевска Морис Равел Франсис Пуланк

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат