Наслов:

САМО МЛАДИОТ ЧОВЕК ГЛЕДА ДЕКА ЦАРОТ Е ГОЛ

ристо вртев - рокенрол уметник, лидер на архангел

Издадено на: 12.12.1998
Автор: Виктор Шиков
Периодика: Вечер
Број: 10969 | Страна: 10

Учесници:
Ристо Вртев
Забелешка:
интервју со Ристо Вртев

Клучни зборови:
1998 Архангел Виктор Шиков Ристо Вртев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат