Наслов:

СНОБ

Коментар

Објавено на: 13.11.1998
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
Коментар

Клучни зборови:
Марко Коловски 1998 Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат