Наслов:

БЕЗ КУРТОАЗНИ АПЛАУЗИ

по 17-то издание на скопскиот џез фестивал

Објавено на: 27.10.1998
Автор: Виктор Шиков
Периодика: Вечер
Број: 10929 | Страна: 14

Учесници:
Влатко Стефановски, Мирослав Тадиќ, Таниа Мариа, Паула Мореленбаум, Филип Катрин, Џанго Рајнхард, Мајк Штерн, Боб Малах, Линколн Гојнес, Ричи Моралес, Гери Ален, Стив Колмен, Марк Рибо, Џон Скофилд, Јусу Ндур, Џон Лури
Забелешка:
за Скопски џез фестивал

Клучни зборови:
Ричи Моралес Скопски џез фестивал Гери Ален 1998 Стив Колмен Виктор Шиков Марк Рибо Мирослав Тадиќ Џон Скофилд Паула Мореленбаум Јусу Ндур Филип Катрин Џон Лури Џанго Рајнхард Мајк Штерн Боб Малах Таниа Мариа Линколн Гојнес Влатко Стефановски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат