Наслов:

КРЕАТИВНОСТА НА ЏЕЗОТ

кон настапите на две врдви имиња на современиот џез - зери ален и стив колмен

Објавено на: 23.10.1998
Автор: Ѕвездан Георгиевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18524 | Страна: 11

Забелешка:
Кон настапите на две врвни имиња на современиот џез - Џери Ален и Стив Колеман

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 1998 Ѕвездан Георгиевски Џери Ален Стив Колеман

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат