Наслов:

УБАВИ МИГОВИ

„бесконечно патување“ на балетот при мнт

Објавено на: 14.10.1998
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 18515 | Страна: 14

Програма:
„Бесконечно патување“ од Искра Шукарова.
Учесници:
Тања Вујисиќ-Тодоровска, Александра Мијалкова, Искра Шукарова

Клучни зборови:
Емилија Џипунова Тања Вујисиќ-Тодоровска 1998 Искра Шукарова Александра Мијалкова Бесконечно патување

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат