Наслов:

ДАМА КОЈА ГИ РАЗГАЛУВА СРЦАТА

пијанистката јасминка чакар - 35 години на музичката сценаа

Издадено на: 15.08.1998
Автор: Марија Т. Анастасовска
Периодика: Вечер
Број: 10868 | Страна: 11

Учесници:
Јасминка Чакар
Забелешка:
интервју со Јасминка Чакар, 35 години јубилеј

Клучни зборови:
1998 Јасминка Чакар Марија Т. Анастасовска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат