Наслов:

СВИРЕЊЕТО КАКО СТРАСТ

кон завршниот концерт на семинарот за лимени дувачки инструменти

Издадено на: 11.08.1998
Автор: Драго Јаневски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18461 | Страна: 8

Забелешка:
Кон завршниот концерт на Семинарот за лимени дувачки инструменти

Клучни зборови:
1998 Благој Ангеловски Благоја Димчевски Борис Романов Димитар Момчилов Драго Јаневски Искра Шукарова Људмила Романова Охридско лето Семинар за лимени дувачки инструменти

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат