Наслов:

КАКО ЅВЕЗДА САМО ДОБИВАМ

вадим рјепин, мега ѕвезда на охридско лето, ексклузивно за „вечер“

Објавено на: 07.08.1998
Автор: Лејла Сабит
Периодика: Вечер
Број: 10861 | Страна: 13

Учесници:
Вадим Рјепин
Забелешка:
интервју со Вадим Рјепин

Клучни зборови:
1998 Лејла Сабит Вадим Рјепин Владимир Могилевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат