Наслов:

ВДАХНОВЕНА ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА

балет - кон „јунакот на судбината“

Објавено на: 08.07.1998
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 18433 | Страна: 13

Програма:
Балет „Јунакот и судбината“ од Јагода Сланева и Ефтим Клетников.
Учесници:
Никола Саздов, Сузана Момировска, Марија Јосифовска, Дончо Велковски, Пандилов, Павлов, Караев, Божинов, Чаволи, Шехтанска, Крстевска, Стефановиќ
Забелешка:
Кон „Јунакот и судбината“

Клучни зборови:
Павлов Сузана Момировска Караев 1998 Чаволи Марија Јосифовска Никола Саздов Стефановиќ Крстевска Шехтанска Емилија Џипунова Јунакот и судбината Јагода Сланева Ефтим Клетников Дончо Велковски Пандилов Божинов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат