Наслов:

ВОЗБУДЛИВО

кон настапот на хорот „пиколо“

Издадено на: 16.06.1998
Автор: М.К
Периодика: Нова Македонија
Број: 18416 | Страна: 11

Програма:
Соло песни од Шуберт и Брамс во обработка на Бужаровски и „Свадбени песни“ од Димитрије Бужаровски.
Учесници:
Хор „Пиколо“; диригент: Весна Димчевска; Димитрије Бужаровски - електронска матрица
Забелешка:
Кон настапот на хорот „Пиколо“

Клучни зборови:
1998 Брамс Весна Димчевска Димитрије Бужаровски Свадбени песни соло песни Хор Пиколо Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат