Наслов:

ВИСОКО ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОЕКТ

балет

Издадено на: 27.05.1998
Автор: Ѓурѓица Јовановска
Периодика: Вечер
Број: 10800 | Страна: 13

Програма:
„Златното перо“ В. А. Моцарт
Учесници:
Душка Градишки, Елена Дончева, О. Мануковски, Д. Велковски, Александра Мијалкова, В. Чанев, Д. Пандиловски, А. Божинов, К. Кипровска, Н. Николова, Б. Ковачевски, А. Јанковска, З. Талев, Н. Борисова.
Забелешка:
Златно перо-Моцарт кореографија Душка Градишки

Клучни зборови:
1998 А. Божинов А. Јанковска Александра Мијалкова Б. Ковачевски В. Чанев Д. Велковски Д. Пандиловски Душка Градишки Ѓурѓица Јовановска Елена Дончева З. Талев К. Кипровска Н. Борисова. Н. Николова О. Мануковски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат