Наслов:

ВИЗУЕЛНА ПРЕТСТАВА

кон „храбриот нов сон“, кореографија и режија гордана деан-попхристова, во соработка со тамара анастасова

Издадено на: 19.05.1998
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 18390 | Страна: 9

Програма:
„Храбриот нов свет“ од Гордана Деан Попхристова и Тамара Анастасова.
Учесници:
Тања Пастаницки, Лиле Миленковска, Тамара Анастасова, Александра Пендаровска, Ирена Лозинка
Забелешка:
Кон „Храбриот нов свет“, кореографија и режија Гордана Деан-Попхристова, во соработка со Тамара Анастасова, театар „Центар“

Клучни зборови:
1998 Александра Пендаровска Гордана Деан Попхристова Емилија Џипунова Ирена Лозинка Лиле Миленковска Тамара Анастасова Тања Пастаницки Храбриот нов свет

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат