Наслов:

ПОСТРОГА СЕЛЕКЦИЈА

по деновите на македонската музика

Издадено на: 09.04.1998
Автор: Евгениј Трифков
Периодика: Нова Македонија
Број: 18359 | Страна: 10

Забелешка:
По „Деновите на македонска музика 98“

Клучни зборови:
1998 Денови на македонска музика Евгениј Трифков Тодор Скаловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат