Наслов:

ПОМАЛКУ ОД ОЧЕКУВАНОТО

заврши интернационалниот фестивал „синтезис“

Издадено на: 07.04.1998
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18357 | Страна: 10

Забелешка:
Заврши интернационалниот фестивал „Синтезис“

Клучни зборови:
1998 Валентина Димитровска Фестивал Синтезис

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат