Наслов:

ДА СЕ НАЈДЕ ПАТ ДО УМЕТНИЦИТЕ И ПУБЛИКАТА

Денови на македонската музика 98

Објавено на: 01.04.1998
Автор: Валентина Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18352 | Страна: 9

Забелешка:
Денови на македонската музика

Клучни зборови:
1998 Валентина Димитровска Денови на македонска музика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат