Наслов:

ЖАНРОВСКО БОГАТСТВО

на „песната на евровизија 98“ во биргингем, англија ќе не претставуваат григор копров, владо јаневски и валентин скендеровски

Издадено на: 11.03.1998
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18334 | Страна: 12

Забелешка:
По македонскиот музички евро-избор

Клучни зборови:
1998 Валентин Скендеровски Владо Јаневски Григор Копров Костадин Костадиновски Песна за евровизија

Оригинален извадок: