Наслов:

СЦЕНСКО-ТАНЦОВА ВИЗУЕЛИЗАЦИЈА


Објавено на: 15.01.1998
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 18287 | Страна: 11

Забелешка:
Кон балетот „Бесконечното патување„ во кореографија на Искра Шукарова, на музика од групата „Анастасија“. Театар „Центар“, Скопје


нема прикачени документи