Наслов:

ФЛАМЕНКО ФИЕСТА ВО УНИВЕРЗАЛНА САЛА

по концертот на пако де лусија во скопје

Објавено на: 21.11.1997
Автор: В. Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18243 | Страна: 10

Забелешка:
по концертот на Пако Де Лусија во Скопје

Клучни зборови:
1997 Валентина Димитровска Пако де Лусија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат